googleee99f584fb663302.html

VEGA

Vidunderlige Vesterbro byder på mange kulturelle oplevelser blandt andet på det legendariske musikhus VEGA, der ligger på Enghavevej. Her kan du få musikalske inputs i rigelige mængder til de mange live­koncerter, der løber af stablen hvert år. VEGA består af fire forskellige sale: Store VEGA, Lille VEGA, VEGA lounge­ og bar samt Ideal Bar, og afvikler årligt mange hundrede koncerter og events. Spillestedet er et af Danmarks førende og præsenterer et bredt musikprogram. VEGA afvikler ofte koncerter med upcoming kunstnere, men lægger også lokaler til koncerter med store internationale navne, så her er noget for enhver smag.

Inden du tager til koncert på VEGA, kan du kigge forbi tapas­ og cocktailbaren Konfusion, der ligger lige i nærheden på Sundevedsgade. Konfusion er en cocktailbar, hvor du udover cocktails kan få traditionel tapas lavet af de bedste råvarer. Vores tapas bliver anrettet på et bræt og består af velsmagende delikatesser såsom paté, pølser og oste. Hertil serveres friskbagt brød med syltet tilbehør, to slags pesto og en oliventapenade. Efterfølgende kan du prøve vores berømte cheesecake, der smager af hindbær og desuden har den helt rigtige cremede konsistens. Til maden kan du vælge imellem vores fem rødvine, fem hvidvine eller fem varianter af øl. Du kan selvfølgelig også vælge fra vores store udvalg af cocktails. Vi har flere klassiske cocktails på menuen, men vi er ekstra stolte af vores signatur cocktails. Prøv eksempelvis “Kung Fu ­ The Box”, der bliver serveret i en china box med en lille overraskelse til.

Hos Konfusion giver vi dig plads til intim samtale og hygge, men der er også lagt op til en god start på en festlig aften. Musikken spiller en væsentlig rolle for os, så vi sørger for at dine ører bliver forkælede, inden du tager videre til koncert på VEGA.