googleee99f584fb663302.html

Café Ludwigsen

Café Ludwigsen ligger på hjørnet af Sundevedsgade og Vesterbrogade, hvor der hersker en helt særlig stemning. Café­delen af navnet er egentlig lidt misvisende, da Ludwigsen primært er en sportsbar. Her vises fodboldkampe på storskærm, men du kan også selv være aktiv, da sportsbaren byder på både bordfodbold og pool. Konkurrencen omkring bordene har for vane at være ganske kompetent, og der spilles med jævne mellemrum om en flaske af husets sprut. Ved bordene er der er også tit væddemål gæsterne imellem om, hvem der giver næste omgang.

Inden du tager på Café Ludwigsen, kan du kigge forbi Konfusion, der har til huse blot et stenkast herfra, nemlig i Sundevedsgade nummer 5. Konfusion er indrettet med tætstående borde og glødepærer, der sørger for en dæmpet belysning og hyggelig stemning. Selvom vi hos Konfusion primært fokuserer på lækre cocktails, så kan du også stille sulten med vores lækre tapasanretninger. Vores tapas inkluderer flere forskellige oste og pølser, paté samt forskelligt tilbehør. De traditionelle tapas bliver anrettet på et bræt og serveres sammen med friskbagt brød samt to slags pesto og oliventapenade. Du kan bestille vin eller øl til maden, hvor vi kun har valgt at have det bedste af det bedste på kortet. Du kan selvfølgelig også bestille nogle af vores mange lækre cocktails.

Vores bartendere er klar på at shake og mixe, så de kan overraske dig med nogle ganske unikke cocktails. Vores signatur cocktail “Kung Fu ­ The Box” serveres eksempelvis i en china box. Torsdage, fredage og lørdage klokken 22­02 kører vi to cocktails for prisen af én på udvalgte cocktails. Vi spiller selvfølgelig god musik til at sætte gang i festen.

Tapas og cocktails på Konfusion og efterfølgende pool, bordfodbold eller en fodboldkamp, tilføjet ægte sportsbar­stemning på Café Ludwigsen, er opskriften på en fed aften ude med vennerne.