googleee99f584fb663302.html

Brass Monkey

Brass Monkey er en unik lille bar beliggende på Enghavevej, Vesterbro. Baren er indrettet som en polynesisk tiki­bar, så det næsten føles som at være på en tropisk ø. Brass Monkey disker op med eksotiske drinks og er især berømte (og berygtede) for deres Zombie drinks, hvor fem forskellige slags rom er blandet med ananas, grapefrugt, lime og et hint af absint. Zombien er en lækker, men yderst potent drink, der serveres i et krus formet som et abehoved.

Konfusion er en lille tapas­ og cocktailbar, der ligger på Sundevedsgade. Baren har dæmpet belysning og bordene står tæt, hvilket giver en intim og behagelig atmosfære. Selvom Konfusion hovedsagelig er en cocktailbar, så kan du også bestille tapas, hvor delikatesser såsom paté, pølse, ost samt tilbehør serveres i skøn forening med friskbagt brød. Tapasanretningen er perfekt for 2 personer til deling, og efterfølgende kan du forkæle dig selv med vores lækre cheesecake med hindbær til dessert.

Vores dygtige bartendere elsker at overraske, hvilket betyder at vores cocktails er ganske unikke. Vi har blandt andet signatur cocktailen “Kung Fu ­ The Box”, der serveres i en china box. Vi byder desuden på to varianter af Zombie cocktails. Den ene er “Ladies Zombie” til kvinderne, der indeholder 3 forskellige slags rom ­ med i alt 11cl spiritus. Den anden er “Man Zombie” til mændene, hvor der er hele 22cl spiritus i. Hver torsdag, fredag og lørdag fra klokken 22­02 kan du desuden få to cocktails for prisen af én på udvalgte cocktails, så der er god mulighed for at smage på det hele.

At begynde aftenen med spansk/italiensk tapas og cocktails hos os på Konfusion, for herefter at tage videre på Brass Monkey, er opskriften på en helt speciel og eksotisk aften i København.