googleee99f584fb663302.html

Boutique Lize

Boutique Lize er en trendy bar beliggende på Vesterbro lige ved Enghave Plads. Baren har beholdt navnet efter den kjoleforretning, der tidligere lå her, men langer nu lækre cocktails over disken i stedet. Boutique Lize er et meget populært sted, og er stort set altid fyldt med mennesker i højt humør. Musikken spiller op til fest, der ofte fortsætter til langt ud på natten.

Blot 5­ - 10 minutters gang fra Boutique Lize ligger tapas­ og cocktailbaren Konfusion på Sundevedsgade. Konfusion er en lille cocktailbar med dæmpet belysning, tætstående borde og fokus på musikken. Selvom Konfusion primært er en cocktailbar, så byder vi også på velassorterede tapasanretninger. Vores tapas er anrettet på et bræt og består af små delikate stykker paté, pølse og ost. Dette serveres sammen med vores friskbagte brød samt to slags pesto og oliventapenade. Vores udvalg af vin og øl er småt, men godt og du kan vælge mellem fem slags rødvin, hvidvin eller øl til maden. Du kan også vælge at gå direkte til vores store udvalg af cocktails.Til dessert kan du forkæle dine smagsløg med vores cremede cheesecake..

På Konfusion står vores kompetente bartendere klar til tjeneste og de elsker at eksperimentere, så du er sikker på at få nogle anderledes cocktails. Vi har et stort udvalg, men du skal især unde dig selv at smage nogle af vores signatur cocktails. Eksempelvis serveres vores cocktail “Kung Fu ­ The Box” på en lidt alternativ måde. Hver torsdag, fredag og lørdag i tidsrummet 22­02 har vi to cocktails for prisen af en på udvalgte cocktails.

Vores bud på en hyggelig og sjov aften på Vesterbro er, at du begynder din aften med tapas og cocktails hos os på Konfusion og derefter fortsætter festen på eksempelvis hippe Boutique Lize